Fina framgångar för våra ungdomar under sommaren!

Under sommaren har våra duktiga ungdomar i Wä TK haft framgångar i olika turneringar i Sydsverige.

Felix Mörck vann P10 klassen i "Ekenäs spelen" i Vetlanda som spelades 22-29 juli där han besegrade Tobias Lindberget, också Wä TK, i finalen med 6-1, 6-1. Tobias hade innan finalen gjort en bragdmatch och slagit ut en spelare från Tabergdalens TK med 5-7, 6-4, 6-3 och matchen varade i 3 h och 6 min innan matchbollen var vunnen!

Felix Mörck fortsatte sin vinnande stil och gick till final också i klassen P12 i samma turnering där han dock blev besegrad. Felix Mörck har utvecklat sitt spel i sommar och med det har framgångarna kommit. Tidigare i sommar vann Felix Bjärred sprint open (P10) och Babolat sprintcup i Växjö (P10), 2:a i Åkarp open (P10) en tredjeplats i Åhus spelen i P11 samt en seger i P14 klassen och en andra plats i P12 klassen i vår egen turnering "Team Sportia knatte Cup".

Fabian Mörck, yngre bror till Felix vann veckan innan P-8 klassen i Helsingborgsspelen och är en stor talang som följer i storebrorsans fotspår. Inte nog med dessa framgångar för bröderna Mörck så ville självklart inte Pappa Fredrik, Wä TK:s egen ordförande, vara sämre än sina söner utan vann klassen H35 i "Ekenässpelen"!