"TEAM SPORTIA Knatte Cup" söndagen 10 juni 2007.

210085-92   Sommaren visade sig från sin allra bästa sida under helgen!

Dag två på "TEAM SPORTIA Knatte Cup" blev precis lika lyckad som lördagen! Med fantastiskt väder och underhållande tennis från alla duktiga ungdomar så kan vi från Wä TK inte säga annat än att det blev en kanonhelg. Vi hoppas att alla deltagare och stöttande familjemedlemmar hade lika trevligt som vi som arrangerade cupen hade, och hoppas på återseende nästa år!

Söndagen inleddes med P10- klassen. Klassen var indelad i två pooler där vinnaren i varje pool gick till final.

Carl J. Lindholm - Fabian Mörck 4-10, 3-10

I Finalen möttes: (klicka för större bilder)

Fredrik Sedvall                  Gustaf Åderman
Kristianstad TK                  Åhus TK

Finalen blev välspelad och första set riktigt jämnt och spännande. Till slut blev det dock Gustaf Åderman från Åhus TK som vann matchen genom två raka "set"-vinster 10-8, 10-1.

Svettiga killar efter P10 -finalen.

210085-71

image24

Efter P10 var det dags för den "lilla" klassen F 14. Med endast två deltagare blev det således final direkt. Wä TK representerades av Viktoria Nilsson som gjorde debut i tävlingssammanhang och visade prov på att det i framtiden kommer att bli en tjej att räkna med. Men denna gången blev Andrea Sedvall från Kristianstad TK för svår och Andrea vann matchen i två raka set med 6-2, 6-3.

(klicka för större bilder)

Viktoria Nilsson                 Andrea Sedvall
Wä TK                              Kristianstad TK

210085-77

image24

Sedan blev nästa klass rena rama klubbmästerskapet då flickorna i F10 enbart bestod av Wä TK - spelare!
Julia Henningsson, Ellen Harlefelt, Ellen Falck och Emmy Andersson var deltagarna och alla mötte alla.
Efter alla matcher var avverkade visade det sig att Julia Henningsson hade vunnit tre matcher och vann turneringen, Ellen Harlefelt vann två matcher och kom på andra plats. Emmy Andersson kom trea och Ellen Falck på fjärde plats.

Julia                          Ellen H.                      Emmy                        Ellen F.

210085-84

image24

Turneringens och söndagens sista klass var P12 som spelades i en grupp där flest antal vunna matcher stod som segrare. Dom som deltog var:

Felix Mörck Wä TK
Camil Kowalczyk Kristianstad TK
Kevin O. Jönsson Kristianstad TK
Markus Jernek Kristianstad TK
Gustaf Åderman Åhus TK

Felix            Kevin             Markus                Camil                  Gustaf

Den avgörande matchen blev den mellan vår egen Felix Mörck och Kristianstadspelaren Camil Kowalczyk som nog var den mest spännande matchen under hela helgen. Efter två riktigt jämna set stod Camil som knapp segrare framför en besviken Felix. 7-5, 9-7 blev till slut siffrorna i Camils favör. Med vinst i samtliga fyra matcher blev det därmed Kristianstad TK talangen den som drog det längsta strået denna gången, Felix Mörck på andra plats och Kevin, Markus och Gustaf fick dela på tredjeplatsen.

210085-93

Två nöjda pristagare.

image24

Vi vill avsluta med att tacka alla inblandade deltagare, familjer, alla som hjäpt till och inte minst vår tävlingssponsor "TEAM SPORTIA Stans bästa sportbutik"  som gjorde tävlingen till en lockande tävling i framtiden!