Glöm inte anmäla er till Sandhemskannan!

Årets roligaste turnering "Sandhemskannan" är på gång!

Vem som helst kan anmäla sig oavsett sin förmåga. Se under kategorin "tävlingar" för mer information hur Du kan anmäla dig!

Wä TK / styrelsen

Fina framgångar för våra ungdomar under sommaren!

Under sommaren har våra duktiga ungdomar i Wä TK haft framgångar i olika turneringar i Sydsverige.

Felix Mörck vann P10 klassen i "Ekenäs spelen" i Vetlanda som spelades 22-29 juli där han besegrade Tobias Lindberget, också Wä TK, i finalen med 6-1, 6-1. Tobias hade innan finalen gjort en bragdmatch och slagit ut en spelare från Tabergdalens TK med 5-7, 6-4, 6-3 och matchen varade i 3 h och 6 min innan matchbollen var vunnen!

Felix Mörck fortsatte sin vinnande stil och gick till final också i klassen P12 i samma turnering där han dock blev besegrad. Felix Mörck har utvecklat sitt spel i sommar och med det har framgångarna kommit. Tidigare i sommar vann Felix Bjärred sprint open (P10) och Babolat sprintcup i Växjö (P10), 2:a i Åkarp open (P10) en tredjeplats i Åhus spelen i P11 samt en seger i P14 klassen och en andra plats i P12 klassen i vår egen turnering "Team Sportia knatte Cup".

Fabian Mörck, yngre bror till Felix vann veckan innan P-8 klassen i Helsingborgsspelen och är en stor talang som följer i storebrorsans fotspår. Inte nog med dessa framgångar för bröderna Mörck så ville självklart inte Pappa Fredrik, Wä TK:s egen ordförande, vara sämre än sina söner utan vann klassen H35 i "Ekenässpelen"!