Wä TK sponsras av:

Är Du/Ni som företag eller privatperson intresserade av att synas genom Wä TK eller vill hjälpa klubben på något sätt genom sponsring?

Tag kontakt med någon i sponsorkommittén för information angående sponsorpaket eller annan information.

Sponsorkommittén.

Jörgen Jönsson 0733 - 37 47 31
Magnus Svensson 0705 - 91 56 92
Jens Svensson 0734 - 33 11 50

Här kommer en lista på klubbens sponsorer och vilka olika sponsorpaket som Wä TK har att erbjuda att uppdateras efter hand.

Klicka på länken för att komma till respektive företag.

image23
                                

Bokning av banor i Vä Tennishall och utomhusbanor på Vä IP.

För bokningar av tider i Vä Tennishall  - kontakta Kristianstads Tennisklubbs kansli. Telefonnummer: 044-21 05 74

Vid löstimmesspel utomhus på grusbanorna på Vä IP, köper ni tidsbokning i form av en liten klisterlapp på Café Sandhem i Vä och markerar på bokningsschemat uppe på materialboden vid banorna på Idrottsplatsen.

Bokning av banor per timme

Medlem - 60 kr

Icke medlem - 80 kr

Det går också att lösa ett sk "sommarkort" som innebär fri tillgång till spel på grusbanorna. Du får bara skriva upp ditt namn en gång om dagen samt boka ny tid efter färdigspelad tid. 1 vecka framåt får man boka, ej mer.  Sommarkortet gäller fram till och med vecka 38.

Sommarkort kan köpas på Café Sandhem.

Sommarkort

Familj - 300 kr

Vuxen - 200 kr

Junior upp till 18 år - 50 kr


Verksamhetsberättelse 2006

 Kort verksamhetsberättelse för premiäråret 2006. 
Wä TK träningsverksamhet startades i april och tack vare snälla lokala sponsorer och privat långivare lyckades klubben få igång grusbanorna som hade varit nerlagda i 6 år. Givetvis ett stort tack till Wä IF som lät klubben göra iordning banorna. När klubben fått igång banorna visar det sig att det var fler barn och vuxna än som beräknats som ville börja spela tennis. Idag har klubben ca 70 stycken medlemmar som är med i träningsverksamheten. Eftersom intresset blev så stort beslöt klubben att också starta träning inomhus. Klubben startade även ett lag i inomhusserien med Johan Paulsson som ankare och mot alla förväntningar så gick Wä TK igenom serien obesegrade och därmed så spelar klubben i trean nästa år. Klubben har även haft ett par framskjutna placeringar i P10 och Herrsingel. Men de allra största framstegen har givetvis klubbens nyböjare gjort, vuxna som barn. Från att inte spelat tennis förr så slår de nu bollarna över nät med en fin teknik.

Framgångarna klubben haft i år på både träning och tävling beror ju mycket på att klubben ha bra tränare i klubben i form av Roger Jönsson (ansvarig tränare), Johan Paulsson, Peter Jönsson, Jörgen Jönsson, Fredrik Mörck mfl. Framgång i tävlingar och seriematcher är inspirerande och ger positiv publicitet till klubben och stärker klubbkänslan, men viktigaste är man ha roligt och det är klubbens viktigaste mål. 

Det var väldigt bra uppslutning när Wä TK hade sin första Julavslutning. Klubben har idag ca 80 st medlemmar och på avslutningen kom det hela 65 st ungdomar och föräldrar.

Avslutningen startade med att barnen fick göra lite aktiviteter med tennisbollar som alltid är uppskattat. Efter detta fick föräldrar vara med på vissa av lekarna till barnens stora förtjusning. Det hel avslutades med fika och barnen fick ett träningspris och en godispåse efter den fina träningsviljan de visat.


Framtid.
 Allt är ju inte problemfritt för klubben. Wä TK har inte ansvar för Vä tennishall, så därför hoppas vi i klubben på att kunna få tillgång till dom tider som kommer att behövas för att fortsätta denna fina start som vi har fått under 2006. Förhandlingar pågår med Kristianstad TK och kommunen och i dagsläget ser ut som det verkar det bli bra tillgång på tider. Detta är bara en bit av helheten i att bedriva en klubbverksamhet. Det kommer att krävas ett stort arbete framöver för att få detta att fungera och därför måste någon eller några kommittéer till styrelsen startas för att sprida ut arbetet lite. Detta kommer att vara klubben nästa utmaning under 2007. Lyckas klubben med detta och fortsätter i den anda som påbörjats så kommer Wä TK under 2007 att vidareutveckla den fina stämning de uppnått under det första året och som genomsyrar klubben.  

Slutligen vill vi i styrelsen tacka alla som ställt upp både utanför och i klubben med att önskar en god fortsättning på och utanför tennisbanan.

//

Wä TK

 

Medlemsavgifter 2008

På årsmötet fastställdes medlemsavgifterna för 2008

Be din tränare om inbetalningskort eller betala in på bankgiro 5871-1227  SENAST 31 Maj.
OBS! Glöm ej att skriva namn , spelgrupp och personnummer (gärna mailadress med).

Medlemsavgifter 2008
Junior upp till 18 år - 150 kr
Senior/vuxen - 200 kr
Familj - 400 kr
__________________________________________________________________________________________

Träningsavgifter

Träning junior mitt i veckan 1 gång/vecka - 350 kr
Träning junior mitt i veckan 2 ggr/vecka - 600 kr
Träning junior mitt i veckan 3 ggr/vecka - 800 kr

Tennisskolan lördag 1 gång/veckan - 300 kr
Vuxenträning 1 gång/veckan - 450 kr
__________________________________________________________________________________________

I år går det att lösa ett sk "sommarkort" som innebär fri tillgång till spel på grusbanorna. Du får bara skriva upp ditt namn en gång om dagen samt boka ny tid efter färdigspelad tid. 1 vecka framåt får man boka, ej mer.  Sommarkortet gäller fram till och med vecka 38.

Sommarkort kan köpas på
Café Sandhem.

Sommarkort

Familj -300 kr

Vuxen - 150 kr

Junior upp till 18 år - 50 kr
__________________________________________________________________________________________

Det går också att boka löstimmes spel.

Kupong köpes på Café Sandhem


Bokning av banor per timme

Medlem - 60 kr

Icke medlem - 80 kr
__________________________________________________________________________________________


Historik

Wä Tennisklubb nystartade officiellt 2 februari 2006 efter att verksamheten legat nere ett antal år. Klubben har cirka 100 medlemmar och 3 st. serielag igång. Inomhusträningen sker i Vä tennishall på två filtbanor och utomhus är det dom två grusbanorna på Vä IP som används.

RSS 2.0