Vårstädning 13/4 2008

Ett kanonfint april-väder hjälpte alla frivilliga på traven.

Vårstädningen fortsatte idag söndag med obruten vilja. Uppslutningen var i år riktigt riktigt bra som ni ser på bilderna. Ett jättestort tack till alla som kom och hjälpte till, nu är vi en bra bit på vägen mot färdiga banor! Allt blir så mycket enklare och roligare när man är fler som hjälper till och det var en trevlig och glädjande överaskning att så många kom och gjorde ett dagsverke.

210085-118

210085-116

210085-115

210085-114

210085-113

210085-117

Stort tack från styrelsen!

Wä TK

LINDAB ställer upp!

Nytt tak och nya stuprännor på boden.

Från och med i år kommer vi i Wä TK att få fri tillgång till den tillhörande boden vid tennisbanorna! Den behöver en ansiktslyftning och ett led i det hjälpte LINDAB till med då man bytte ut det gamla plasttaket som fanns på uteplatsen! Ett nytt fräscht plåttak och tillhörande stuprännor hjälpte Ulf och Göran från LINDAB till med att få dit. Snyggt och lättskött kommer det att bli.

210085-110

                                                      210085-109

210085-111

STORT TACK FÖR HJÄLPEN GÖRAN OCH ULF FRÅN LINDAB!

Grusade planer...

Grusplanerna har idag lördag den 12 april väckts till liv igen efter några månaders träda.

Dagens arbete med grusplanerna gick oförskämt bra med tanke på att vädret inte har varit optimalt! Nästan all ny sand som har inhandlats har lagts på och löv och skräp är borta. Nu skall det sopas och krattas, sopas och krattas för att sedan vältas och vältas och vältas igen. Så småningom kommer det att bli kanonfina banor att spela på.

Trots att det blev mer gjort på banorna än väntat idag behöver vi mer hjälp imorgon söndag 13/4! Det är ett fåtal som sliter varje gång och hjälp från fler medlemmar hade uppskattats jättemycket! Stort tack till dom som hjälpte till under lördagen!

Styrelsen Wä TK

I helgen är det dax!

Nu till helgen 12/4-13/4 är det dax att iordningställa grusbanorna inför vår- och sommarsäsongen. Alla medlemmar är välkomna att hjälpa till med det dom kan och har möjlighet till.

Vi återkommer snarast med tider vad som gäller.

Vi behöver verkligen all hjälp vi kan få så att det inte enbart är styrelsen som gör allt arbete. Ta med lukjärn, räfsor eller krattor och lite fika eller korv att grilla.

Välkomna!


Wä TK

Seger för Tobias Lindberget och 2:a plats i Göingeserien.

Wä TK:s P14 lag kom på andra plats i Göingeserien med endast en matchförlust och det var mot seriesegrarna Tyringe. I Wä TK:s P14 lag spelade Anton Andersson, Felix Mörck, Johan Andersson, Oscar Cosmo och Tobias Lindberget.

Felix Mörck och Tobias Lindberget har också varit ute och spelat turneringar med mycket bra resultat. Under påskveckan vann Tobias "Felix Eslöv Open" i P10-klassen övertygande utan någon setförlust. Dessutom tog han sig till semifinal i "Bergendalscupen" i Hässleholm där han förlorade mot slutsegraren Oskar Johnsson från ATL.

11-årige Felix Mörck har varit uppe i Göteborg på SM under påskveckan och gjorde mycket bra ifrån sig. I P12-klassen tog han sig ända till fjärde omgången. Även Felix spelade Bergendalscupen P12 och gick till semifinal. 


" Nu skaa det bli ett tennispröffs!"

image102

(För att citera Galenskaparna och After Shave.)

Vi önskar vår huvudtränare Roger och hans Eva ett Stort grattis till Bebisen!!!

RSS 2.0