Sponsorer 2008

Är Du/Ni som företag eller privatperson intresserade av att synas genom Wä TK eller vill hjälpa klubben på något sätt genom sponsring?

Tag kontakt med någon i sponsorkommittén för information angående sponsorpaket eller annan information.

Sponsorkommittén.

Jörgen Jönsson 0733 - 37 47 31
Jens Svensson 0734 - 33 11 50
Christian Johnsson

Här kommer en lista på klubbens sponsorer och vilka olika sponsorpaket som Wä TK har att erbjuda att uppdateras efter hand.       
        
                          

...men tyvärr förlorade 2:a-laget sin premiär i H 35 syd div. 1.

Wä:s 2-lag åkte på en klar förlust i premiären.

Wä TK:s 2:a-lag hade inte samma framgång i sin premiär utan förlorade på bortaplan mot Lomma-Bjärreds TK med klara 0-4.

Singlar


1 Rickard Persson /
Fredrik Mörck             6-1, 6-2

2 Torben Kudsk / Hans Tuvehjelm               6-1, 6-1

3 Niklas Henningsson / Petter Andersson   6-0, 6-0


Dubblar


1 Rickard Persson - Henry Roos

   Fredrik Mörck -Hans Tuvehjelm                  6-0, 6-1


Herrarna vann premiären.

Wä TK:s herrar vann premiären på bortaplan i div 2 i helgen

Helsingborg TK lag 2 hade inte mycket att sätta emot då vårt 1:a lag kom på besök till Pålsjö tennisplan och vann med klara 4-0 i matcher!

 Singlar     
                  
  
 1 Marcus Carlsson  /  Lars Jennfors                     0-6, 3-6

   2 Fredrik Forsander /  Roger Jönsson                   3-6, 1-6

   3 Niclas Parhorn / Peter Jönsson        6-3, 4-6, 0-1(7-10)


  Dubblar


  1 
Marcus Carlsson    Roger Jönsson,
      Fredrik Forsander   Peter Jönsson                    1-6, 0-6

Seniorträning herrar 20 maj 2008.

            

Klicka för större bilder.

Team Sportia Super Cup

                  None                                 

   Team Sportia Super Cup 2008

                          13 juni - 15 juni

  

Allmänna 
bestämmelser

Matcher spelas i bäst av 3 supertie-break.
Inledande poolspel med upp till 4 spelare. Efter poolspel fortsätter det med slutspel. (Hur slutspelets utformning ser ut beror på antal spelare som är anmälda.) Vid många anmälda kan det bli en tröstturnering så att man får minst två matcher.


Klass 1: P10

Klass 2: F10

Klass 3: P12

Klass 4: F12

Klass 5: P15 (Max 70 Poäng)

Klass 6: F15 (Max 70 Poäng)


Spelstart

Samtliga spelare anmäler sig personligen senast 30 minuter före utsatt speltid för klassens första match, där vi samtidigt går igenom tävlingsbestämmelser.


Spel avgift

Pris 150 kr, Anmälningstid går ut 2 juni.

Anmäl er till: watennisklubb@spray.se (eller via lapp vid utebanorna.) Betalning sker på plats. OBS! Ange namn, födelseår, klass och telefonnummer.

  

Spelplats

Vä IP, Wä TK:s grusbanor

Bollar 

Gasbollar (Pro Supex)

Lottning

Sker den 8 juni och presenteras på http://watennisklubb.blogg.se

Återbud

Skall meddelas i god tid.

Banor

2 st. grusbanor

Tävlingsledare

Roger Jönsson

Tävlingsekretariat

Kontakt Roger Jönsson 0739-91 08 73
Kontakt Fredrik Mörck    0733-90 10 80


Framgångar på Ungdomssidan samt lite annat smått och gott...


Kalle Anka Cup har nu spelats färdigt i Kristianstads zon och totalt har Wä TK fått fram tre spelare som gått till distriktfinalen. Tobbe Lindberget tog sig vidare i P11 efter två övertygande matcher. Julia Henningsson gick vidare i F11 efter att hon spelat zonfinal mot lagkamraten Ellen Harlefelt. Sedan innan har vi med Felix Mörck som var direktkvalificerad i P11.
Grattis till alla ni som gått vidare och mycket beröm till er som kämpat i Kalle Anka cup men inte lyckades ta er vidare.

Tobbe har denna helg även spelat hem en ny triumf i Munka Ljungby efter en vinst med siffrorna 6-0, 6-3 bra jobbat Tobbe.
Nu önskar vi all lycka till de som ska spela i utomhusserien såväl stora som små. Det viktigaste är att kämpa och ha ett bra humör på banan och då kommer också segrarna i framtiden.
Herrar 35 startade sin serie med match igår på lördagen med en förlust med 4-0 mot Lomma-Bjärred. Även dessa gubbar kämpade fast de gick på en storförlust.

Banorna kommer att vara öppna för allmänheten från och med någon gång denna vecka. Bokningslappar kommer att sättas upp vid banorna.
Ni som vill ha ett Sommarkort kan betala in på vårt bankgirokonto 5871-1227. Ange namn, adress och vad betalningen innefattar.

För att priserna nedan skall gälla måste man även lösa ett medlemskort i klubben. Se medlemsavgifter 2008 under kategorispalten.

Sommarkort

Junior 50 kr
Senior 200 kr
Familekort 300 kr

För denna kostnad för sommarkortet  får ni spela så mycket ni vill i sommar på våra banor. (se villkor under "bokning av banor")
Det går också betala för enstaka timmar och då betalar ni på . Se mer under "bokning av banor".

Mvh
Tävlingskommiten

Verksamhetsberättelse 2007

Kort verksamhetsberättelse för år 2007


  Under året som Wä TK hade sitt andra verksamhetsår satt följande i styrelsen Ordförande: Fredrik Mörck, Kassör: Bo Johnsson, Sekreterare: Jörgen Jönsson, Ledamöter: Webb. Ansvarig Jens Svensson., Magnus Svensson, Roger Jönsson, Petter Andersson och Peter Jönsson.


  Klubben hade år 2007 ca 120 medlemmar varav ca 85 är i träning. Under 2007 har Wä TK haft en handfull tränare som ställt upp på frivillig basis och dessa ska ha ett stort tack. Utan dessa starka krafter hade Wä TK inte haft den lyckade starten vi haft. Ett stort tack ska även styrelse och andra frivilligt arbetande i klubben ha.


Lite som hänt under detta år:

  Vi har under år 2007 haft igång serielag på ungdomssidan, motionärer, herr och dam lag. Vi har fått äran att vinna serien på herrsidan både inne och ute. Juniorerna har lyckats ta 2 st. andraplatser i Göingeserien P12 resp. P14. När det gäller turneringar har våra juniorer vunnit tävlingar och haft framskjutna placeringar.  Vi har även haft två stycken egna turneringar, Team Sportia Cup samt Sandhemskannan. I dessa turneringar har vi haft deltagare från många andra klubbar samt att många av våra egna ungdomar varit med. I slutet av innesäsongen har vi haft avslutning för våra ungdomar där alla nybörjare fått spela Kalle Anka Cup eller som de interna spelen brukar kallas Musse Pigg Cup. Dessa avslutningar avslutas alltid med diplomutdelning till alla som varit med. Vid slutet av året har vi haft vår Jul- avslutning och den var lika populär som förra året. Det var många som kom och alla barnen som tränat fick pris för att de varit så duktiga med sin träning.

Under året har vi även haft vårt första träningsläger. Detta läger gick i Hässleholm och vi hade ca 20 st. spelare som var med på lägret. Lägret var mycket lyckat och kommer att genomföras fler gånger. Vår huvudtränare Roger Jönsson har också haft två träningsveckor där det har varit fritt fram att anmäla sig till. Här har såväl motionär som ungdom fått vara med.


Anläggning:

  Fortfarande äger inte Wä TK något men vi arrenderar utebanorna, där vi ansvarar för ordning kring banorna. Här har vi under år 2007 fått tillgång till boden och fått vatten från en egen brunn. Brunnen är viktig att vi fått ordning på så att vi kan få igång vår bevattning automatiskt. Nät och lite annat tillbehör har också investerats.


Ekonomi:

  Som läget är nu och som årsredovisningen kommer att visa har Wä TK en god ekonomi.


Framtid:

  Viktigt är att klubben fortsätter att jobba vidare med att få in fler som aktivt kan jobba med i klubben Lyckas klubben med detta och fortsätter i den andan som påbörjats så kommer Wä TK i fortsättning att ha den fina stämning de uppnått. 

Slutligen vill vi i styrelsen tacka alla som ställt upp både utanför och i klubben och önskar en god fortsättning på och utanför tennisbanan.


Fredrik Mörck Ordförande/Wä TK


RSS 2.0