Framgångar på Ungdomssidan samt lite annat smått och gott...


Kalle Anka Cup har nu spelats färdigt i Kristianstads zon och totalt har Wä TK fått fram tre spelare som gått till distriktfinalen. Tobbe Lindberget tog sig vidare i P11 efter två övertygande matcher. Julia Henningsson gick vidare i F11 efter att hon spelat zonfinal mot lagkamraten Ellen Harlefelt. Sedan innan har vi med Felix Mörck som var direktkvalificerad i P11.
Grattis till alla ni som gått vidare och mycket beröm till er som kämpat i Kalle Anka cup men inte lyckades ta er vidare.

Tobbe har denna helg även spelat hem en ny triumf i Munka Ljungby efter en vinst med siffrorna 6-0, 6-3 bra jobbat Tobbe.
Nu önskar vi all lycka till de som ska spela i utomhusserien såväl stora som små. Det viktigaste är att kämpa och ha ett bra humör på banan och då kommer också segrarna i framtiden.
Herrar 35 startade sin serie med match igår på lördagen med en förlust med 4-0 mot Lomma-Bjärred. Även dessa gubbar kämpade fast de gick på en storförlust.

Banorna kommer att vara öppna för allmänheten från och med någon gång denna vecka. Bokningslappar kommer att sättas upp vid banorna.
Ni som vill ha ett Sommarkort kan betala in på vårt bankgirokonto 5871-1227. Ange namn, adress och vad betalningen innefattar.

För att priserna nedan skall gälla måste man även lösa ett medlemskort i klubben. Se medlemsavgifter 2008 under kategorispalten.

Sommarkort

Junior 50 kr
Senior 200 kr
Familekort 300 kr

För denna kostnad för sommarkortet  får ni spela så mycket ni vill i sommar på våra banor. (se villkor under "bokning av banor")
Det går också betala för enstaka timmar och då betalar ni på . Se mer under "bokning av banor".

Mvh
Tävlingskommiten

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0