Styrelsemöte och möte angående hallen.

Nästa vecka eller i helgen kommer vi att ha ett styrelsemöte. Om ni har något ni vill ta upp på mötet så får ni gärna maila till vår mailadress eller ta upp detta med någon i styrelsen. Den 6 Mars kommer några från styrelsen i Wä TK sitta med Kommunen och KrTK för att diskutera Vä tennishall.

Träningsläger

Vi kommer att ha ett träningsläge den 8-9 Mars i Hässleholm. Mer information angående detta står det på anslagstavlan i hallen.

Göingeserien

I helgen avgörs det troligen om Wä TK ska bli tvåa eller trea i 14 års klassen. Oavsätt hur det går är det viktigaste att man har roligt när man spela i göingeserien och att man får tillfällen att lära sig att spela tävlingsmatcher. Två av våra tjejer gjorde en bra insats i helgen där de både plockade set game i sina matcher. Bra jobbat Viktoria och Julia. Härligt att ni vågar spela matcher! Även Fabian och  Cristian gjorde en bra insats i sina singelmatcher. Även de plockade några game på äldre spelare. Att kommentera är att Oskar och Tobbe gjorde en bra insats och vann dubbeln i detta mötet.
Vi har även ett motionslag i göingeserien som även dom har lyckats med att plocka hem en del game.

Det viktigaste med seriespelet är att vi har roligt och lär oss spela tennis och detta hoppas jag både spelare och föräldrar tycker. Nu till sommaren ska vi kolla över hur vi ska sätta ihop våra serielag.

Bra jobbat alla ni föräldrar, barn och motionärer som sett till att vi kunnat genomföra seriespelet.

En kul sak att höra är Hans Lindbergets citat som börjat sprida sig i klubben Detta hörs från många av våra ungdomar.  WÄ Äger!!!!!!

MVH
Tävlingskommiten

Felix gick till final

I vårvinterslicen gick Felix till final där han återigen fick möta Jonatan Lundstedt i finalen. Felix förlorade med 6-3, 6-1 . För att ta sig till finalen vann felix 3 matcher efter ett övertygande spel. 

Tobbe gick vidare men kämpande Calle och Felix utslagna

Efter dagens matcher står det klart att endast Tobbe är kvar i C4-Open. Tobbe vann sin kvartsfinal övertygande med 6-1, 6-0. Felix fick återigen ge sig mot ett år äldre Filip Möbius 6-2, 6-2 efter 1 timme och 20 min. Trots förlusten var Felix nöjd med sin match. Calle kämpade tappert mot sin motståndare och förlorade med 6-1, 6-0. Matchen var mycket jämnare än vad siffrorna visar. Mycket bra kämpat Calle.
Efter Lördagens spel står nu allt hopp till Tobbe. Vi alla i klubben önskar nu Tobbe lycka till i sin semi och eventuell final.

Tävlingskommiten


Bra spel i både 12- och 14-års lagens göingeserier.

I helgen blev det vinster med 2-1 i 12 års-klassen och 3-0 i 14-års klassen i Göingeserien.


RSS 2.0