Lite allt möjligt från ordföranden

   Hej! alla glada tennisspelare.

Utesäsongen började ju mycket bra med strålande väder och all träningsverksamhet kunde genomföras på våra fina utebanor. Hoppas alla har tyckt träningen varit bra och glöm ej komma tillbaka till hösten V33. Som många vet hade vi en tävling som sponsrades av Team Sportia. Denna tävling var mycket lyckad och med den responsen vi fick efter tävlingen så kommer vi med all sannolikhet fortsätta med denna tävlingen nästa år. Resultatet från tävlingen står här på vår hemsida och för min del tycker jag att priserna blev lika fördelade mellan våra
grannklubbar vilket är bra så att vi får bra reklam för tävlingen. Nu kommer vi att följa upp med en sensommartävling. Sandhemskannan med både ungdom och vuxentennis. Glöm ej att anmäla er här. Information finns här på vår hemsida.
Några av våra ungdomar har varit ute och tävlat i sommar. Om det är någon som är sugen på att börja tävlar mer än på våra hemmatävlingar så finns det mycket information på www.tennis.se. Ni får gärna kontakta mig Fredrik Mörck så ska jag hjälpa er med både lämpliga tävling och hur det fungerar. Det som är bra med tennis är att det finns lämpliga tävlingar för alla åldrar så även ni som bara spela motionstennis finns det tävlingar för.

Styrelsen har haft ett möte i sommar och viktiga punkter vi har haft uppe är bl.a. inomhushallen, Tennisboden vid utebanorna, ekonomi, tränings- och seriespel inför vinterhalvåret.

Tennisboden: Det verkar som att vi ska få ta över denna nu. Boden har blivit städad och jag väntar bara på ett slutligt besked från WÄ IF styrelse. När vi fått detta så bör vi samla oss se om vi kan göra en uppfräschning av boden. Lite ny färg, nytt altantak, kaffekokare, element, plattor och kanske ett nytt kylskåp. När vi samlas kan vi även kolla vilka kökstillbehör vi behöver.

Innehallen:
Vi har haft ett möte med Kristianstad TK om tider till hösten. Vi kommer att få de tider vi hade i fjol men vi kommer att ha förtur på alla tider som kan bli lediga.
Kristianstad TK har kontrakt på hallen fram till årets slut 2008 och vad jag hört från många av våra medlemmar så vill de att  Wä TK ska ta över hallen. Tanken är att vi under hösten ska ha ett nytt möte med Kommunen angående hallen. Målsättning från styrelsen är att vi ska kunna ta över hallen.

Träning.
Vi har fått bidrag på 8000 kr från kommunen att skicka iväg några på tävlingsutbildning eller tränarutbildning. Styrelsen tog beslut på att satsa på de ungdomar vi har i klubben. Här kommer vi att skicka Johan Paulsson på tränarutbildning samt frågar några andra ungdomar om de vill åka på utbildning. Allt för att vi ska bredda klubben.
Klubbens tränare kommer att ha ett möte om hur vi ska lägga upp träningen till hösten. Roger kommer att skicka en lapp med de vi har i träning om vilka önskemål de har inför innesäsongen. PS ni som inte betalt för uteträningen önskar vi att ni gör det omgående. De som inte betalt kommer att få ett inbetalningskort.

Träningsläger: Vi kommer att ha ett träningsläger vecka 37 i Hässleholm på helgen för både tävlingsspelare och icke tävlingsspelare. Planera att boka in detta redan nu. Mer information om detta kommer på träningen.

Ekonomi
Ekonomin  ser bra ut i klubben än så länge och vi håller budget rätt så bra. Det som inte håller riktigt är lösspelet på banorna samt sommarkort och vad jag förstått så är det både det dåliga vädret samt att en hel del icke medlemmar som spelat utan att betala men detta problemet är vi inte ensamma om.
När det gäller sponsorer så har vi hittils fått in 7 st och har vi tur kanske vi kan få in ett par till.  Kontakta Jens Svensson eller Jörgen Jönsson om ni vill sponsra eller vet någon som vill detta.

Serielag:
Vi har beslutat att vi ska ha ett A-lag i svenska tenniserien samt ett lag i skåneserien för herrar.
Ett damlag i svenska tenniserien.
På ungdomssidan har vi beslutat att vi ska ha ett P12 lag i göingeserien men är öppna för fler lag. Detta kommer att diskuteras på tränarmötet.

Har med särkehet glömt en hel del om vad som hänt men försökt att få med så mycket som möjligt.
Slutligen hoppas jag att vi nu får en fin sensommar och höst med mycket tennis och slipper lite av regnet vi nu fått hela sommaren. 

MVH
Ordförande Fredrik Mörck 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0