-Ordförande har ordet 2007-10-03

    Hej! Alla glada tennisspelare och föräldrar.

Nu är nästan utebanorna klara för vintervila det är bara sopor och lövrevsning kvar. Hoppas att vi tillsammans kan få detta gjort. När banorna ska göras iordning till nästa sommar måste vi på ett ett tidigt stadier få fler att hjälpa till. Tack till ni som hjälpt till med banorna i sommar.

Allmänt.
Höstsäsongen håller på förfullt och jag hoppas att alla trivs med sina grupper annars bör ni kontakta era tränar så att vi får feedback och kan förbättra oss.
Klubben har nu hållt igång i 1,5 år och vi är ca. 120 medlemmar detta gör att vi kanske har lite växtverk men det hoppas jag att vi ska komma ifrån.  Vi i styrelsen skulle gärna få mer föräldrar engagerade i klubben. Är det något ni vill hjälpa till med som t.ex. tävling och ungdomar, utebanorna, fika vid tävlingar mm. Hör av er till mig 0733901080.

Tävlingstennis
I serierspel har vi tre lag igång. Herrarnas A-lag har vunnit två matcher och förlorat 1 match och har fortfarande en liten chans att vinna serien. I skåneserien har herrarna vunnit en match och förlorat en match. Damerna förlorat båda sina matcher men gjorde en riktigt bra insats i förra matchen då de förlorade med 3-1. Mikela Alvarsson vann en mycket jämn förstasingel. Påpekar är att grabbarna i 12-årsklassen i göingeserien kom på andra plats. Grattis Johan, Felix, Oskar och Tobbe.
Framöver kommer vi ha ett 12, 14 och ett veteran eller seniorlag i Göingeserien.
Det hade varit kul om vi kunde ha lite folk på våran hemmamatch mot Fairplay. Detta kommer att vara lite av en serierfinal. Plakat om när denna match kommer att spelas sätts upp i hallen.

Allmänt har vi haft en del framskjutna placeringar i tävlingstennisen. I Kristianstads tävling kom Felix och Tobias på en delad tredjeplats där stora dela av de bästa tioåringarna var med ifrån skåne och Julia Henningson gjorde en mycket premiärmatch i tävlingssammahang utanför Vä. Bra jobbat. Felix var även framme i kvartsfinal i P11 på fairvision cup i Hässleholm Och Tobbe kom två i sin pool i Karlskrona och var bara ett teibrake ifrån att vinna sin pool och gå till semifinal.
Om två veckor kommer det att vara tävlingar i Hässleholm där vi kommer att ha 6 st deltagare med i tävlingen. Lycka till.

Fredagstennis.
Glöm inte att vi satt upp lappa angående Fredagsspel i hallen. Det är viktigt att kunna spela utan att ha en tränare på banan. Kom ihåg att sätta upp er på julavslutningen som också står på informationstavlan. Här ska vi ha lite fika och prisutdelningar.

Innehallen.
Ännu har vi inte haft ett möte med kommunen angående hallen men vi ska försöka ha ett möte i November månad.

Ha att bra alla trevliga tennisspelare.

Ordförande
Fredrik Mörck

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0