Ny seger för herrarna i Svenska tennisserien

Det har varit två framgångsrika helger för Wä TK.

Förra helgen och denna helgen spelades det Norra skåne cup i Hässleholm.  I P10-klassen fick vi fram Tobias Lindberget till semifinal och i samma klass gick Felix Mörck till final där han tyvärr förlorade. I P21 spelade Johan Paulsson till sig en semifinalplats där han förlorade knappt mot en seedad spelare. I kvalspelet i P14 gjorde Anton Andersson en bra insats, han vann sin första tävlingsmatch i en stenhård tresetare.

I helgens seriespel var det seriefinal för herranas A-lag mot Fairplay 2. Wä TK var tvingade att vinna om de ska ha chans att gå upp i Div 2. I helgen A-lagsmatch spelade Roger Jönsson, Lars Jennfors och Johan Paulsson och de gjorde en riktig stabil match. I förstasingeln vann Roger med 6-2 7-5, i andrasingeln vann Lars Jennfors med
6-2 6-1 och i tredjesingeln vann Johan Paulsson med 6-2 7-5. I dubblmatchen vann Roger och Lars sedan helt ohotade med 6-0 6-0. Detta gör att Wä TK går upp i toppen av tabellen och vid vinst över Kalmar  TK så är seriesegern klar och då kan det bli ett härligt derby mellan Åhus TK och Wä TK nästa år om nu inte Åhus TK går upp en serie.

Som avslutning så har Wä TK nu ett damlag igång, tre herrlag och två lag i göingeserien. Tennisen blomstrar i Wä!