Dubbla segrar för Tobbe och finalförlust för Felix.

Efter många mil fram och tillbaka till Lund får man väl säga att Wä TK får mycket väl godkänt efter julhelgernas turneringar. Tobias Lindberget har ställt upp i två tävlingar och vunnit Minikannan efter en hård tresetare. I Vikingaspelen krossade Tobbe fullständigt sitt motstånd här vann han finalen i två raka set med 6-0, 6-0! Stort grattis till dom dubbla segrarna!
Felix Mörck föll dock tyvärr i sin final med 6-0, 6-4 men finalplatsen var ändå mer än man kan förvänta sig eftersom det var klassen P12 där spelarna är äldre än Felix.

image101

Felix Mörck med 2:a priset.

Cristian Cosmo föll i sin semifinal i tröstturneringen med 6-1, 6-3.

Wä TK börja få ett namn på kartan när det gäller turneringar i Skåne på ungdomsidan! Vi har många duktiga ungdomar som visar framfötterna och utvecklingen ser mycket lovande ut! Nu kan vi alla i Wä TK ta med oss dessa resultaten till träningarna i januari för inspiration.

Jag har hört att det är många som tycker det är kallt i hallen. Jag kommer att ta upp detta med Kristianstad TK . Det är inte acceptabelt att spela i en sådan kyla. Jag ska även ta upp att näten börjar bli under all kritik.

Vid pennan
Fredrik Mörck
Wä TK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0