Dag 2 & 3 Team Sportia Super Cup 14/6-15/6

Team Sportia Super Cup 2008


Andra och tredje dagen av turneringen var killarnas. P10 och P 12 spelades under lördagen och  på söndagen avslutades cupen med P15.

Lördagen var en stor framgång för Wä TK och framför allt för familjen Mörck som tack vare Fabian och Felix Mörck såg till att försvara sin hemmaplan med att segra i båda klasserna. Lördagen inleddes med P10 klassen som hade 8 deltagare, samtliga från Wä TK, uppdelat i två pooler.  Efter många jämna och riktigt välspelade matcher var det Fabian Mörck som stod som slutsegrare i en klass som höll hög standard. I finalen mötte Fabian Christian Cosmo.

Deltagare P10:

Fabian Mörck
Erik Bengtsson
Fredrik Falck
Max Softberg
Christian Cosmo
Daniel Mihajlovic
Carl J Lindholm
Martin Edel Asplund

Samtliga spelar för Wä TK


Segrare i P10 Fabian Mörck

Övriga deltagare P10 (klicka för större bild)
   

   

I dagens andra klass, P12,  var det också väldigt hög klass på spelet och det blev en väldigt spännande final som avslutning. Också här var det 8 deltagare uppdelat på två pooler där dom två främsta i varje pool gick till semifinal.

Deltagare P12:

Gustaf Åderman  Åhus TK
Felix Mörck Wä TK
Fredrik Sedvall Kristianstad TK
Daniel Eriksson Ronneby TK
Fabian Mörck Wä TK
Viktor Dahlstrand Helsingborg TK
Erik Johansson Osby TK
Patrik Mate Hässlehols TK

Felix Mörck och Daniel Eriksson gick vidare från den ena poolen och Erik Johansson och  Viktor Dahlstrand från den andra. I den ena semifinalen möttes Felix Mörck och Erik Johansson Osby och där gick Felix segrande ur den matchen med 10-3, 10-3. I den andra semifinalen vann Helsingborgs Viktor Dahlstrand över Daniel Eriksson Ronneby med siffrorna 10-2, 10-8.

Finalen blev välspelad och jämn och avgjordes i tre set. Spännande och tätt som det skall vara i en final! Till slut var det Felix Mörck som upprepade sin yngre brors bedrift tidigare under dagen och vann holmgången med 8-10, 10-6, 11-9.
Snyggt av bröderna Mörck som bärgade en dubbel "viktoria" till hemmaklubben och familjen!


Semifinalisterna och den slutlige vinnaren längst till vänster Felix Mörck.

Samtliga deltagare P12 ( klicka för större bild)
      

På söndagen avslutades året Team Sportia Super Cup med P15 klassen. Klassen hade 12 deltagare och var indelad i tre pooler.

Deltagare P15:

Anton Andersson Wä TK
Camil Kowalczyk Kristianstad TK
Erik Johansson Osby TK
Fabian Mörck Wä TK
Tobias Lindberget Wä TK
Alexander Savic Kristianstad TK
Love Johansson-Flood Osby TK
Anton Larsson Kristianstad TK
Felix Mörck Wä TK
Nikola Savanovic Kristianstad TK
Joel Sand Osby TK
John Eriksson Ronneby TK

Efter kvartsfinalerna stod det klart att denna klassen dominerades av Kristianstads killar totalt. Alla fyra semifinalister tillhörde Kristianstad TK! I den ena semifinalen möttes Nikola Savanovic och Camil Kowalczyk. Efter en stenhård tre-setare vann Camil med siffrorna 6-10, 10-8, 10-8 och var klar för final. I finalen fick han möta Anton Larsson som i sin semifinal till slut lyckades besegra Alexander Savic efter mycket jämnt och spännande spel. 2:set avgjordes först efter 16-14 till Antons fördel. Även avslutande tredje set blev knallhårt men vanns av Anton med 10-8.

I finalen var det Camil som visade sig vara starkast och vann i två raka set. men även här var det stenhårt och otroligt jämnt mellan killarna. Siffrorna skrevs till slut till 11-9, 10-7. En riktigt bra och värdig avslutning på klassen och turneringen!


Slutsegraren Camil Kowalczyk flankerad av resterande semifinalister.Tre spännande och roliga dagar till ända och turneringen ökade i antalet deltagare i år vilket ger förhoppningar om ännu fler deltagande spelare till nästa år! Vi vill tacka samtliga deltagande spelare, funktionärer, släkt och supportrar som gjorde dessa dagarna till minnevärda. Vädret var inte riktigt lika fantastiskt som förra året men det gjorde inget när spelet värmde!
Sist men inte minst vill vi tacka vår huvudsponsor till turneringen  för dom fantastiska priserna som hjälper till att göra turneringen extra rolig att delta i! Handla på stan´s bästa sportbutik!

Här kommer lite bilder på stöttande familjemedlemmar och publik som avslutning.
Tack för dessa dagarna och hjärtligt Välkomna tillbaka nästa år!Vi ses nästa år! SUPER CUP 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0