Wä TK våren & sommaren 2008.

Lite av vad som komma skall...

Vi närmar oss varmare väder och grusbanorna pockar på uppmärksamhet. Sista träningsveckan inomhus är v. 16. Vi använder v. 17 till att färdigställa utomhusbanorna och träningen har då uppehåll. Det blir avslutning för alla som som har varit med i träningsgrupperna inomhus fredagen den 11 april vecka 15. Mer information kommer upp på anslagstavlorna i Vähallen.

Under v. 12 och 13 är det träningsuppehåll. Vi återupptar träningen fredagen den 28:e mars vecka 13.

Träningen under sommaren

Utomhusträningen är mellan veckorna 18-24 och v. 26-32. För att anmäla er till utomhusträningen vill vi att ni skickar in eller lämnar en lapp till er tränare senast v. 16. Skriv namn, tel.nr, födelseår, adress och antal önskade träningar och vilka dagar ni inte kan träna. Ni kan även anmäla er till roger_tennis@hotmail.com . För att få reda på era träningsgrupper och tider hänvisar vi till anslagstavlan vid grusbanorna, i Vähallen och vår hemsida. Träningstiderna finns tillgängliga senast torsdagen v. 17.

Intensivveckor.

Rogers intensivveckor kommer att vara veckorna 26 och 32. Anmälan görs till Roger senast 5 dagar innan första träningsveckan. Mer information kommer att finnas på anslagstavlan i maj.

Tennisläger.

Tävlingsspelare i Wä TK kommer att få informationsblad om grusupptaktsläger i april/maj. Vi planerar även en heldag med träning för de som inte spelar matcher. Mer information kommer på anslagstavlan vi grusbanorna.

Träningsavgifter

Gäller för 10 veckor.

Minitennis 6 nya.                  300:-
Juniorer 1h/vecka                 350:-
Vuxenträning 1h/vecka        500:-
Tävlingsspelare 2h/vecka     600:-

210085-46 
Snart är vi här....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0