Verksamhetsberättelse 2007

Kort verksamhetsberättelse för år 2007


  Under året som Wä TK hade sitt andra verksamhetsår satt följande i styrelsen Ordförande: Fredrik Mörck, Kassör: Bo Johnsson, Sekreterare: Jörgen Jönsson, Ledamöter: Webb. Ansvarig Jens Svensson., Magnus Svensson, Roger Jönsson, Petter Andersson och Peter Jönsson.


  Klubben hade år 2007 ca 120 medlemmar varav ca 85 är i träning. Under 2007 har Wä TK haft en handfull tränare som ställt upp på frivillig basis och dessa ska ha ett stort tack. Utan dessa starka krafter hade Wä TK inte haft den lyckade starten vi haft. Ett stort tack ska även styrelse och andra frivilligt arbetande i klubben ha.


Lite som hänt under detta år:

  Vi har under år 2007 haft igång serielag på ungdomssidan, motionärer, herr och dam lag. Vi har fått äran att vinna serien på herrsidan både inne och ute. Juniorerna har lyckats ta 2 st. andraplatser i Göingeserien P12 resp. P14. När det gäller turneringar har våra juniorer vunnit tävlingar och haft framskjutna placeringar.  Vi har även haft två stycken egna turneringar, Team Sportia Cup samt Sandhemskannan. I dessa turneringar har vi haft deltagare från många andra klubbar samt att många av våra egna ungdomar varit med. I slutet av innesäsongen har vi haft avslutning för våra ungdomar där alla nybörjare fått spela Kalle Anka Cup eller som de interna spelen brukar kallas Musse Pigg Cup. Dessa avslutningar avslutas alltid med diplomutdelning till alla som varit med. Vid slutet av året har vi haft vår Jul- avslutning och den var lika populär som förra året. Det var många som kom och alla barnen som tränat fick pris för att de varit så duktiga med sin träning.

Under året har vi även haft vårt första träningsläger. Detta läger gick i Hässleholm och vi hade ca 20 st. spelare som var med på lägret. Lägret var mycket lyckat och kommer att genomföras fler gånger. Vår huvudtränare Roger Jönsson har också haft två träningsveckor där det har varit fritt fram att anmäla sig till. Här har såväl motionär som ungdom fått vara med.


Anläggning:

  Fortfarande äger inte Wä TK något men vi arrenderar utebanorna, där vi ansvarar för ordning kring banorna. Här har vi under år 2007 fått tillgång till boden och fått vatten från en egen brunn. Brunnen är viktig att vi fått ordning på så att vi kan få igång vår bevattning automatiskt. Nät och lite annat tillbehör har också investerats.


Ekonomi:

  Som läget är nu och som årsredovisningen kommer att visa har Wä TK en god ekonomi.


Framtid:

  Viktigt är att klubben fortsätter att jobba vidare med att få in fler som aktivt kan jobba med i klubben Lyckas klubben med detta och fortsätter i den andan som påbörjats så kommer Wä TK i fortsättning att ha den fina stämning de uppnått. 

Slutligen vill vi i styrelsen tacka alla som ställt upp både utanför och i klubben och önskar en god fortsättning på och utanför tennisbanan.


Fredrik Mörck Ordförande/Wä TK


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0