Sandhemskannan 2009 Dag 2 - Seniorsingel igång

Juniorsingel är avslutad och nu är det dags för seniorerna att dra igång. Idag spelas åtta singlar och en dubbel. Av det som har hänt hittills kan följande nämnas:

- Johan Paulsson har gått över till enhandsbackhand. Den fungerade bra i matchen mot Felix Mörck. En match som Johan vann med 6-4, 6-3. Vi kan konstatera att det blev ett bra genrep för Felix inför SM som börjar imorgon. Vi önskar honom all lycka.

- Jonas Carlsson, sluggern från Hässleholm, gick in och briljerade mot Erik Johansson från Osby. Resultat: 6-3, 6-5 till Jonas efter ett stort gäng servar som höll Peter Svanberg- klass.

- Nicholas Harrison, fotbollsspelare i Wä IFs A-trupp, gick in och överraskade stort mot allas vår Peter Jönsson. Nicholas har inte spelat så mycket tennis men visade upp bollkänsla och stor spelsäkerhet. Peter fick verkligen kämpa för att tillslut stå som segrare med siffrorna 6-4, 6-0.

- En riktig publikfriare till match är också avslutad. Väkändisen Anders "Lambert" Larsson, intervjuad här på bloggen igår, lirade mot mannen som för dom många orden, Fredrik Mörck. Lambert säger själv: "Det var för varmt. Och jag kom för j-vla sent in i matchen." Resultatet blev 6-0, 6-3. Vi som fick äran att vara publik tackar för den fina underhållningen.

- Tyvärr har vi dragit på oss lite förseningar. Just nu är vi ungefär en timme bak i schemat. Men det löser sig säkert.

Att se fram emot: Mycket! Bland annat så kommer pokerproffsen Jimmy Jönsson och Pontus Anderberg att mötas senare idag.Stilstudie av Lamberts forehand.Jonas Carlsson och Fredrik Norenfelt. Lantz adepter från Hässleholm.


Belåtna åskådare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0