Sandhemskannan 2009 - Dag 4 - Gammal är äldst

Dagens första match började 17.00. Det var en drabbning mellan Wä TK:s Hans Tuvehjelm och den forne Wäspelaren Micke Olsson, nu mera Åhus TK. En välspelad match med många tuffa baslinjedueller varierat med en del nätspel. Idag fick dock Tuvehjelm se sig besegrad. Setsiffrorna skrevs till slut till 6-1, 6-1. Olsson avancerar till andra omgången där han får möta vinnaren av Elfver - Hjärtkvist, en match som spelas på Wä:s banor imorgon, onsdag.

Kvällens senare matcher var två dubblar. I den ena ställde Tuvehjelm upp med ordförande Fredrik Mörck. Motståndet bestod av Kristianstads Viktor Leuhusen och Torbjörn Sjölin. Efter bra servande från Mörck och en revanschsugen Tuvehjelm med lysande volley hade inte Kristianstadpågarna mycket att hämta. Slutresultat 6-0, 6-1, Mörck/Tuvehjelm.

I dubbel nr. två spelade ungtupparna Love Johansson och Erik Johansson mot det mer rutinerade paret Micke Olsson/Martin Larsson. En match som på förhand såg ut att bli en enkel resa till andra omgången för Larsson/Olsson. Första set slutade 6-2 till Olsson/Larsson som spelade en stabil och offensiv dubbeltennis och det syntes inga tecken på att de skulle kunna bli hotade i denna match. Men i andra set kom juniorerna från Osby igång. De visade upp mycket vilja då de från baslinjen lyckades spela hem andra set med sifforna 6-3. Till slut är dock gammal alltid äldst och Larsson/Olsson kunde avgöra matchen genom att vinna tredje set med 6-3.

Det kan även meddelas att privattimmen med Roger Jönsson blev utlottad under Dag 4. Det var Anders "Lambianen" Larsson som var den lyckliga vinnaren. Med lite tekniska och taktiska råd från vår chefstränare hoppas vi att Anders återvänder nästa år till vår tävling.


Olsson står redo att returnera.Hans Tuvehjelm sliter på med sin backhand.Leuhusen/Sjölin funderar på hur de ska kunna störa Mörck/Tuvehjelm.


Mörck/Tuvehjelm. Highfive! Great Success!Förste lottförsäljare Tobias Lindberget.


Det unga paret från Osby kniper åt sig andra set.


Olsson/Larsson närmast kameran visade var skåpet ska stå till slut.


Här kommer han. Den glade lotterivinnaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0