Sandhemskannan 2009 Dag 5

Dag fem bjöd oss på fyra trevliga singelmatcher.

Henrik Söderlund - Markus Lindkvist 6-4, 6-5
Stefan Thulin - Bengt Hilmersson 6-3, 6-1
Håkan Hjärtkvist - Jonas Elfver 6-1, 6-0
Bosse Lantz - Henrik Sedvall 6-1, 6-0


Henke Söderlund, mannen med humöret ständigt på topp, uppvisade enorm spelglädje. I matchen mot den egna företagaren Markus Lindkvist spelade Söderlund som i "trans". Forehand, backhand, attack, serve, ja, hela registret blev bannemej uppvisat. Och allt med en precision som nog bara en ingenjör kan uppnå.


"Vem är den där Markus Lindkvist?" frågar sig Viktor Leuhusen
"Egen företagare" svarar kioskföreståndare Elfver
Sin profession till trots så vägde Mackan aningen lätt idag.


Hilmersson och Thulin i diskussion med tävlingsledningen. Vi kan lugna er läsare, diskussionen fördes utan sura miner och svordomar. Ett litet lätt regelsnack bara.


Kriminalare Roswall tittade också förbi. Och på TV ikväll visas Miss Marpel.


Bosse Lantz på språng mot andra omgången i seniorsingeln. Lantz visade idag upp ett baslinjespel som klippt och skuret för grustennis. Hans tvåhandsfattade slice är både ovanlig och bra. Dessutom kan vi avslöja för er läsare att Bosse nyligen har varit i fjällen och hämtat extra inspiration. Övriga startfältet får vara på sin vakt. I nästa omgång ställs Lantz mot chefstränare Jönsson. Undra om Jönsson någonsin har fjällvandrat? (Tjugekull räknas inte).


Fjolårsfinalisten Henrik Sedvall stötte på patrull redan i första omgången i år. Sådan kan tennisen vara.


Ett konstaterande efter dagens match: Det är ungefär lika sannolikt att Håkan gör ett "unforced error" som att Jonas Elfver frivilligt avstår från att se en fotbollsmatch med Wä IF. På tal om Elfver, här är han:

Inte ens Jonas beryktade stoppboll-lobb-stoppboll-lopp-spel kunde rädda honom idag. Han får nu lägga allt sitt fokus på lördagens dubbel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0